top of page
  • Writer's pictureNiina Parnela

Kuinka ottaa McAfee hälytykset käyttöön?



McAfee Asiakaspalvelu
McAfee Tuki Suomi

Etsitkö virustorjuntaohjelmaa, joka pystyy suojaamaan teknisiä laitteitasi kaikin mahdollisin tavoin? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee sijoittaa McAfee sovellukseen mahdollisimman pian. Se on eräänlainen suojajärjestelmä, jonka voit ladata mihin tahansa gadgetiin suojataksesi sitä teknisiltä uhilta, kuten viruksilta, haittaohjelmilta ja hakkereilta.


Me kaikki elämme nykyään planeetalla, jolla kaikilla on pääsy Internetiin, mikä tekee vaikeuksiin joutumisesta varsin tehokasta. Jos haluat välttää tämän ongelman, opi mahdollisimman pian McAfee tukitiimin avulla lisätietoja tämän virustorjunta sovelluksen tarjoamien ominaisuuksien käytöstä.


Yksi tämän ohjelmiston parhaista osista on, että siinä on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi, vaatimusten tai käyttömukavuuden mukaan. Kaikki nämä elementit tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet tehokkaasti.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja rekisteröityä virustorjuntaohjelmisto, kuten McAfee, tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai älypuhelimella? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tukitiimi on täällä opastamassa sinua onnistuneesti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa McAfee hälytykset käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee-turvajärjestelmä ja kirjautua sisään profiiliisi

2. Kun pääikkuna tulee eteen, napauta Asetukset välilehteä välittömästi

3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Yleiset asetukset ja hälytykset -ruutu

4. Löydät työkalut, joita kutsutaan tiedotushälytyksiksi ja suojaushälytyksiksi

5. Sammuta ne erikseen ja tallenna muutokset


Soita McAfee tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.



6 views0 comments
bottom of page