top of page
  • Writer's pictureNiina Parnela

Kun McAfee Security Center ei avaudu, tässä on mitä voit tehdä


McAfee asiakaspalvelu numero
McAfee asiakaspalvelu numero

Vuonna 1987 digitaaliseen maailmaan esiteltiin ensimmäinen virustorjuntaohjelmisto McAfee, alun perin nimeltään Virus Scan, joka on edelleen suosittu käyttäjien keskuudessa. Se oli ensimmäinen virustorjuntaohjelma, joka tuotiin markkinoille ja jaettiin Internetissä.


Mutta vuosien varrella McAfee maine on muuttunut paljon. Se on onnistunut kestämään ajan kokeen ja pysynyt vahvana kilpaillessaan muita suosittuja ohjelmia vastaan. Sovellus on tuonut käyttöön useita uusia päivityksiä, jotka tekevät verkkosuojauksesta helppoa Internetin käyttäjille.

Saat jatkuvan suojan tietojenkalastelua, viruksia, haitallisia hakkereita, juuripaketteja ja kiristysohjelmia vastaan. Tietoturvaan kuuluu myös hälytyksiä ennen yhteyden muodostamista epäilyttäville verkkosivustoille.


Jopa McAfee asiakastuki on suosittu tarjoamaan parhaat ja nopeat palvelut. Lisäksi se on helppo asentaa ja käyttää yhdellä napsautuksella. Vaikka ohjelmisto estää, havaitsee ja poistaa haittaohjelmat ja virukset perusteellisesti kaikentyyppisiltä laitteilta, se ei ole riittävä, kun puhumme sen suojauskeskuksesta.


McAfee Security Center on kattava tietoturva, joka tarjoaa käyttäjille ennakoivaa suojaa ympäri vuorokauden. Se ei tarjoa vain aktiivista suojausta, vaan myös kaksisuuntaista palomuuria, parempia lapsilukkoa ja nopeampaa tietokoneen suorituskykyä. Mutta joskus se ei avaudu ja kohtaat tyhjän tai valkoisen näytön. Jotkut käyttäjät näkevät myös JScript-virheen.

Jos kohtaat tämän virheen virustentorjuntaohjelmassasi, soita välittömästi McAfee asiakaspalvelu numeroomme. Lupaamme tarjota sinulle tarvittavan tuen ASAP.


Miksi McAfee Security Center ei avaudu?

Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun järjestelmätiedostot tai komponentit on poistettu jostain syystä. Pohjimmiltaan Windows käyttöjärjestelmän ongelmat ovat ensisijainen syy sen aiheuttamiseen, koska monet PC komponentit ovat toisistaan ​​riippuvaisia tarjotakseen täyden toiminnon. Jos näitä osia ei enää rekisteröidä oikein, ohjelmisto ei toimi ja aiheuttaa kohtaamasi virheen.


Mutta on mahdollista korjata virhe soittamalla McAfee teknisen palvelunumeroomme tai noudattamalla alla mainittuja ohjeita.


Lataa ja suorita komentosarja

  • Lataa mcscriptfix.zip tiedosto ja tallenna se laitteellesi.

  • Pura tiedosto ja tallenna se mcscriptfix.bat tiedostona kannettavaan tietokoneeseen.

  • Napsauta ladattua laatikkoa hiiren kakkospainikkeella ja suorita se järjestelmänvalvojana.

  • Napauta KYLLÄ Käyttäjätilien valvonta kehoteruudussa.

  • Jatka käynnissä olevaa prosessia painamalla mitä tahansa näppäintä pyydettäessä.

  • Käynnistä laite uudelleen, kun se on valmis, jotta huomaat muutokset.


Jos tämä ratkaisu ei toimi kannettavassa tietokoneessa, voit yrittää ladata ja suorittaa sen esiasennustyökalun.


Lataa ja suorita esiasennustyökalu

  • Lataa esiasennustyökalu verkkosivustolta ja tallenna se työpöydällesi.

  • Kaksoisnapsauta exe tiedostoa ja seuraa näytön ohjeita.

  • Lue varoitusviesti ja hyväksy ehdotetut muutokset napsauttamalla OK.

  • Napsauta OK, kun esiasennustyökalun asennus on valmis.

  • Napsauta Sulje ja käynnistä laite uudelleen.


Toivomme, että tämä blogi auttaa sinua korjaamaan McAfee Security Centerin ongelmia itse. Jos sinulla on edelleen epäilyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä McAfee tekniseen tukeemme sähköpostitse, live chat tuella ja puhelimitse. Kuuntelemme virhettäsi äärimmäisen kärsivällisesti ja palaamme luotettavimpien korjausten kanssa mahdollisimman pian.


Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!




8 views0 comments
bottom of page