top of page
  • Writer's pictureNiina Parnela

Onko McAfee reaaliaikainen skannaus poissa käytöstä vai tarvitsee korjausta?


Kun ajattelet virustorjuntaohjelmia, McAfee on todennäköisesti ensimmäisten yritysten joukossa, jotka osuvat mieleesi. Sen perusti vuonna 1987 John McAfee, joka erosi myöhemmin vuonna 1994. Brändi otettiin käyttöön Delawaressa vuonna 1992, ja vuonna 1993 John McAfee erosi johtajan tehtävästä ja otti teknologiajohtajan aseman ennen hänen lopullista eroaan.


Yli 30 vuoden ajan McAfee on pitänyt älypuhelimemme, tietokoneemme ja pöytätietokone emme turvassa virus hyökkäyksiltä. Tietoturvaasiantuntijat ja jopa käyttäjät pitävät sitä maailman suosituimpana virustorjuntabrändinä. Ohjelmisto tarjoaa erinomaiset haittaohjelmien havaitsemis nopeudet, salasanan hallinnan, VPN:n ja reaaliaikaisen skannaus ominaisuuden. Jopa McAfee asiakaspalvelussa työskenteleviä asiantuntijoita pidetään todella avuliaina ja asiantuntevina.


Vaikka virustentorjunta on erittäin kehittynyt, se kohtaa silti joitain teknisiä vikoja silloin tällöin. Yksi niistä on reaaliaikainen skannaus ominaisuus, joka ei toimi Windows PC:ssä ja Mac-laitteessa. Jos kohtaat myös tämän ongelman, ota heti yhteyttä McAfee asiakaspalveluasiantuntijoihimme.


Reaaliaikaisen skannaus ominaisuuden ongelman manuaalinen ratkaiseminen Windows PC tai Mac laitteella:


  • Poista kaikki kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmat laitteestasi, koska ne voivat keskeyttää McAfee palvelut.

  • Jos näet "Korjaamme reaaliaikaista skannausta" viestin, napsauta OK painiketta ja odota muutama minuutti, jotta se alkaa toimia.

  • Jos reaaliaikaisen skannauksen tila muuttuu PÄÄLLÄ, voit lopettaa tähän. Mutta jos se on edelleen pois päältä, yritä asentaa McAfee-ohjelmisto uudelleen, koska se saattaa olla vioittunut.

  • Kun asennus on valmis, on aika asentaa McAfee ohjelma uudelleen tietokoneeseen.

Kuinka asentaa McAfee ohjelmisto uudelleen Windows laitteeseen?


  • Lataa ja suorita esi asennustyökalu kaksoisnapsauttamalla työkalun exe-tiedostoa.

  • Noudata kehotteita ja hyväksy muutokset, kun näet varoitusviestin.

  • Sulje ikkuna, kun asennus on valmis, ja käynnistä Windows-tietokone uudelleen.

  • Nyt voit ladata ja asentaa uuden McAfee tuotteen uudelleen sivustosta.

  • Tarkista, näkyykö At-Risk -viesti edelleen ja että reaaliaikainen skannaus on PÄÄLLÄ.

Jos reaaliaikainen skannaustoiminto on edelleen POIS PÄÄLTÄ, ota yhteyttä McAfee tekniseen tukeen ASAP.


  • Jos huomaat sinisen painikkeen McAfee ohjelmiston koti välilehdellä, kytke se PÄÄLLE.

  • Jos tämän painikkeen kytkeminen PÄÄLLE ei vaikuta, lataa ja asenna McTriage työkalu. Tämä työkalu auttaa määrittämään, miksi ohjelmisto ei toimi laitteellasi.

Ennen kuin otat yhteyttä McAfee tekniseen tukeen, käynnistä laite uudelleen, sillä se auttaa ratkaisemaan erilaisia Windows-palveluiden häiriöitä ja ongelmia.


Takaamme, että yllä olevat vinkit auttavat sinua korjaamaan laitteesi reaaliaikaisen skannaus ominaisuuden. Mutta jos sinulla on vielä kysyttävää, älä epäröi soittaa McAfee Suomi asiakaspalvelu numeroon tai kirjoittaa meille sähköpostitse tai live chat tukeen.


Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!



Aiheeseen liittyvä artikkeli:







8 views0 comments
bottom of page